ΟΡΑΜΑ

Η GAEA ιδρύθηκε το 1995. Το όνομά μας δεν είναι τυχαίο. Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, η Γαία ήταν η Μητέρα Γη—σύμβολο της γονιμότητας και όλων των νέων πραγμάτων. Ως εκ τούτου, το όραμά μας είναι να φέρουμε το μεράκι για την ζωή στον κόσμο μέσα από την ανεξερεύνητη πρωτότυπη ελληνική κουζίνα και τον τρόπο ζωής, που και εμείς οι Έλληνες φαίνεται να έχουμε ξεχάσει!

ΡΙΖΕΣ

Για πάνω από 7000
χρόνια, από τη Μινωική εποχή έως και σήμερα, η ελιά λατρεύεται σχεδόν σαν Θεός
και είναι Θεός για τους περισσότερους Έλληνες.

ΑΞΙΕΣ

Tο μεράκι μας στη
GAEA είναι να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα φυσικών και βιολογικών
προϊόντων, ενώ επιδιώκουμε καινοτόμες πρακτικές, που προάγουν την υγεία και την
ευημερία, χρησιμοποιώντας τις αξιόπιστες γνώσεις μας ως δέσμευση για την
φροντίδα της κοινότητάς μας και του περιβάλλοντος, μέσω μιας ποιοτικής συνειδητής
νοοτροπίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Από την συγκομιδή
των ελιών δια χειρός, τους βιολογικά επαληθευμένους και αφοσιωμένους αγρότες
μας, έως και τα 100% φυσικά συστατικά, που χρησιμοποιούμε, μπορούμε με υπερηφάνεια
να πούμε ότι ΟΛΑ τα προϊόντα GAEA φτάνουν στο τραπέζι σας με ηθικό τρόπο και με την προστασία του
περιβάλλοντος ως ΠΡΕΠΕΙ.


Η Κλιματική
Αλλαγή είναι μια πραγματικότητα που απαιτεί υψηλότερο επίπεδο ευθύνης από όλους μας. Εκτός από τα 100% φυσικά και χωρίς συντηρητικά προϊόντα στη Gaea, αντισταθμίζουμε  τις εκπομπές CO2 ως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και επενδύουμε σε αναγεννητικούς πόρους, διαβάστε πώς παρακάτω.

Ως παγκόσμια
ελληνική επωνυμία όσο περισσότερο μεγαλώνουμε και προσεγγίζουμε ανθρώπους, τόσο μεγαλύτερη κοινωνική ευθύνη έχουμε! Θέλουμε να φτάσουμε εσάς τους καταναλωτές μας πέρα από τον ουρανίσκο σας, θέλουμε να ιντριγκάρουμε το μυαλό σας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα και θα
σας δίνουν την αίσθηση ότι ανήκετέ κάπου.

Το ελληνικό έδαφος είναι κατά 80% ορεινό, αυτό σημαίνει ότι η καλλιέργεια της ελιάς είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι σε άλλες χώρες που παράγουν και αυτές ελιές, αυτό είναι εξαιρετικό για τους καταναλωτές μας καθώς στην Ελλάδα μαζεύουμε ακόμα τις
ελιές μας με το χέρι, ωστόσο είναι δύσκολο σε βιομηχανικό επίπεδο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να στηρίξουμε τους μικρούς αγρότες προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η παράδοση ζωντανή.....

Όλα τα παραπάνω ξεκινούν από εδώ και τελειώνουν εδώ, δεν αρκεί να είναι τα προϊόντα φυσικά, βιώσιμα και αναγεννητικά, πρώτη σκέψη μας είναι η γεύση, δημιουργούμε τα προϊόντα μας σαν να τα φτιάχναμε στην κουζίνα του σπιτιού μας, στην πραγματικότητα έτσι ακριβώς ξεκινάμε...